Acești bani ar fi adăugați la cele 112 miliarde de dolari din factura inițială.

Acești bani ar fi adăugați la cele 112 miliarde de dolari din factura inițială.

Republicanii din Senat pot pierde doar două voturi și totuși pot trece proiectul de lege. Zece republicani s-au declarat împotriva primei propuneri a GOP, iar alți câțiva și-au exprimat îngrijorarea cu privire la aceasta.

Senatorul Susan Collins, R-Maine, se numără printre cei reținați și a spus că va fi nevoie de schimbări mari pentru a o muta în coloana „da”. "Pe baza a ceea ce am auzit… se pare că proiectul de lege a fost în mare parte modificat, mai degrabă decât revizuit. Și speram la o revizuire", a declarat Collins marți reporterilor.

Democrații au spus că eșecul proiectului de lege GOP va deschide calea pentru o reformă bipartizană.

„Cred că văd că acest proces se prăbușește peste ei și caută o altă cale”, a spus senatorul Chris Murphy, deputat în Conn.

Senatorul din Kentucky Rand Paul – un republican conservator în prezent împotriva proiectului de lege, deoarece consideră că nu merge suficient de departe pentru a abroga Obamacare – și-a exprimat îndoielile că ar putea găsi o cale de mijloc cu democrații.

„Încă nu am întâlnit un democrat la Washington care să voteze pentru reducerea unei taxe sau să voteze pentru eliminarea unei reglementări”, a spus Paul într-un apel cu reporterii miercuri. „Dacă democrații ar fi dispuși să lucreze pentru a reduce reglementările care au adăugat costuri pentru asigurările de sănătate, da, am lucra cu ei. Pur și simplu nu există dovezi că sunt interesați.”

Articulațiile tale merită cea mai bună îngrijire. Oferă-le atenția de care au nevoie cu suplimentul nostru de încredere, găsit la https://hondrostrong-website.com/ .

Contribuie: Deirdre Shesgreen

Liderul majorității din Senat, Mitch McConnell, R-Ky., a retras marți proiectul de lege privind abrogarea Obamacare, spunând că republicanii vor relua discuțiile pentru a vedea dacă pot obține un proiect de lege asupra căruia vor fi de acord.

Deci, factura este moartă?

Nu, factura nu este moartă.

Acesta este momentul pentru a ne aminti că Camera a trebuit să-și retragă legislația de pe teren aproape în același model – liderii republicani nu erau siguri că vor obține suficiente voturi GOP pentru a o trece – și a fost nevoie de câteva săptămâni și mai multe runde de revizuiri înainte. ar putea împinge nota de plată.

Ce urmeaza?

Primul pas pentru McConnell și alți lideri republicani este să-i aducă pe toți într-o cameră și să-și dea seama de ce ar fi nevoie pentru a aduna diverse facțiuni la bord. Moderati precum senatorul Dean Heller din Nevada au susținut că reducerile la Medicaid sunt prea severe; poate McConnell poate adăuga suficienți bani Medicaid pentru a-l aduce pe Heller la bord. Conservatorii precum senatorul Mike Lee din Utah au vrut să vadă mai multă flexibilitate pentru statele să renunțe la cerințele de acoperire; poate că există o modalitate de a scrie această flexibilitate în proiectul de lege.

McConnell a spus că speră să rezolve unele dintre aceste detalii săptămâna aceasta și apoi să aducă factura după vacanța din 4 iulie.

Vor căuta republicanii sprijin democrat?

Nu.

Democrații au spus că ar fi dispuși să se întâlnească cu republicanii pentru a discuta modificările aduse Obamacare, dar numai dacă republicanii renunță la ideea „abrogarii”.

… dar el a spus într-o adunare de directori generali de tehnologie că proiectul de lege mai are nevoie de „o mică negociere”.

Luni, el părea să sugereze că poate Congresul ar trebui să renunțe la adoptarea unui proiect de lege.

Citeşte mai mult:

Iată de ce este atât de greu să scrii o legislație în domeniul sănătății care va trece

Câștigătorii facturilor de asistență medicală (bogați) și învinși (beneficiarii Medicaid), conform CBO

Proiectul de lege al Senatului privind asistența medicală ar duce la 22 de milioane de persoane neasigurate în plus, spune CBO

WASHINGTON — Liderii republicani din Senat au adăugat joi un nou limbaj în proiectul de lege pentru asistența medicală pentru a permite vânzarea de planuri de asigurare ieftine, simple, în încercarea de a atrage suficient sprijin conservator pentru a adopta măsura de înlocuire a Obamacare.

În același timp, proiectul de lege oferă moderatilor mai mult din ceea ce doresc prin creșterea finanțării pentru combaterea dependenței de opioide de la 2 miliarde de dolari în proiectul de lege inițial la 45 de miliarde de dolari în cea mai recentă versiune.

Cu toate acestea, doi republicani – senatorul moderat Susan Collins din Maine și senatorul conservator Rand Paul din Kentucky – au declarat joi că nici măcar nu vor vota o moțiune de procedură care să permită un vot asupra proiectului de lege săptămâna viitoare.

Collins a scris pe Twitter că există „încă reduceri profunde la Medicaid în proiectul de lege al Senatului” și a spus că dorește să colaboreze cu senatorii ambelor partide pentru a „remedia defectele” în Legea privind îngrijirea la prețuri accesibile, mai cunoscută sub numele de Obamacare.

Liderii Senatului nu pot pierde mai mult de doi dintre cei 52 de republicani ai Camerei sau nu vor putea adopta proiectul de lege, căruia i se opun democrații.

Proiectul de lege, publicat pe site-ul web al Comisiei de buget a Senatului , încearcă să atragă conservatorii prin includerea unei versiuni a unui amendament al senatorului Ted Cruz, R-Texas, care ar permite vânzarea planurilor de asigurare dereglementate, atâta timp cât planurile conforme cu Obamacare. sunt, de asemenea, încă vândute.

Cruz a confirmat reporterilor că amendamentul său se află în proiectul de lege și a numit că „progres foarte semnificativ”.

„Dacă acesta este proiectul de lege, îl voi sprijini”, a spus Cruz reporterilor joi după-amiază.

Dar senatorul Mike Lee, republican de Utah, care a contribuit la elaborarea amendamentului inițial cu Cruz, a fost nehotărât cu privire la modul în care va vota proiectul de lege, deoarece amendamentul a fost modificat în timpul negocierilor, a spus purtătorul de cuvânt al său.

Citeşte mai mult:

Cele mai mari cinci obstacole cu care se confruntă republicanii din Senat pentru a-și adopta proiectul de lege revizuit pentru asistența medicală

Noul proiect de lege de sănătate al Senatului este încă riscant pentru primele persoanelor în vârstă, orice afecțiuni preexistente

Iată cum v-ar afecta versiunea revizuită a proiectului de lege al Senatului privind asistența medicală

Propunerea revizuită ar continua impozitele Affordable Care Act asupra persoanelor cu venituri mari pentru a ajuta la subvenționarea îngrijirii pentru americanii cu venituri mai mici.

De asemenea, oferă o sumă suplimentară de 70 de miliarde de dolari pentru a ajuta statele să reducă costul asigurării pentru rezidenții lor prin planuri de partajare a costurilor sau permițând oamenilor să folosească conturile de economii pentru sănătate pentru a-și plăti primele. Acești bani ar fi adăugați la cele 112 miliarde de dolari din factura inițială.

Ar exista mai multe opțiuni pentru americani de a cumpăra planuri cu costuri mai mici în plus față de planurile mai costisitoare care oferă mai multă acoperire și deductibile mai mici.

Oricine din piața individuală ar avea voie să cumpere un plan cu costuri mai mici. Aceste planuri ar avea deductibile mai mari decât planurile oferite în prezent în cadrul Obamacare. Acestea ar acoperi trei vizite de îngrijire primară pe an și ar avea unele protecții pentru a limita costurile din buzunare.

Proiectul de lege ar reduce suma fondurilor federale Medicaid oferite statelor începând cu 2021, continuând în același timp acoperirea copiilor cu „dizabilități complexe din punct de vedere medical”. Acesta permite statelor să aleagă între granturi bloc și alocații pe cap de locuitor pentru rezidenții cu venituri mici care primesc Medicaid.

„Aceasta este oportunitatea noastră de a face cu adevărat o diferență în ceea ce privește îngrijirea sănătății”, a declarat liderul majorității Mitch McConnell, R-Ky., într-un discurs la Senat. „Eșecul de a acționa înseamnă că mai multe familii sunt rănite de Obamacare pe măsură ce acesta continuă să se prăbușească. De asemenea, înseamnă că problemele legii vor deveni mai formidabile, făcându-le și mai greu de rezolvat… Așa că este timpul să fim la înălțime”.

Încă nu a fost clar joi după-amiază dacă modificările vor atrage suficiente voturi pentru a adopta legislația, pe care republicanii o numesc Better Care Reconciliation Act.

Republicanii moderati cheie, cum ar fi senatorul Dean Heller din Nevada, Lisa Murkowski din Alaska, Rob Portman din Ohio și Shelley Moore Capito din Virginia de Vest au spus că trebuie să analizeze cu atenție detaliile proiectului de lege înainte de a spune dacă îl pot susține. Toți s-au opus versiunii anterioare a legislației.

Murkowski și-a exprimat iritația că reporterii și lobbyiștii au văzut noul proiect de lege înainte ca mulți senatori GOP să fi văzut.

„Cred că, ca o curtoazie față de cei dintre noi care iau decizii, am avea de fapt ocazia să o vedem mai întâi”, a spus ea reporterilor care au aglomerat-o pentru a comenta. — Nu l-am văzut.

Aproximativ 10 senatori GOP s-au opus proiectului de lege republican inițial care a fost dezvăluit luna trecută, iar McConnell a renunțat la un vot planificat la sfârșitul lunii iunie.

Democrații au fost uniți în a se opune proiectului de lege, cerând republicanilor să lucreze cu ei pentru a încerca să rezolve problemele cu sistemul Obamacare existent.

McConnell speră să susțină un vot asupra proiectului de lege revizuit săptămâna viitoare, după ce Biroul de Buget al Congresului, nepartizan, va publica o nouă analiză a cât va costa și câți oameni ar asigura. Susținătorii proiectului de lege trebuie să obțină mai întâi 51 de voturi pentru o moțiune pentru a trece la proiectul de lege înainte de a vota legislația actuală.

Senatorul Lindsey Graham, RS.C., și Bill Cassidy, R-La., au oferit joi o alternativă despre care au spus că ar putea ajuta la atragerea a 50 de voturi dacă cea mai recentă propunere a liderilor GOP nu o face.

Graham și Cassidy au spus că scopul nu a fost să submineze planul lui McConnell, ci să ofere o altă opțiune.

Planul lor ar lăsa impozitele pe indivizii bogați în vigoare și ar trimite finanțarea federală actuală pentru Obamacare, estimată la aproximativ 110 miliarde de dolari anul trecut, către state sub formă de granturi bloc pe care guvernatorii le-ar putea folosi oricum doresc. Graham a spus că statele ar putea menține Obamacare în vigoare sau îl pot înlocui cu un nou sistem.

„În loc să avem o soluție unică pentru toate de la Washington, ar trebui să returnăm dolari înapoi statelor pentru a răspunde nevoilor individuale de îngrijire a sănătății ale fiecărui stat”, a spus Graham. „La fel cum nu există doi pacienți la fel, nicio nevoie de îngrijire a sănătății a două state nu este la fel… Statul ar avea o oală de bani de la guvernul federal pentru a obține cele mai bune rezultate de îngrijire a sănătății pentru rezidenții lor”.

Senatorul Ron Johnson, R-Wis., care s-a opus versiunii de luna trecută a proiectului de lege GOP pentru îngrijirea sănătății, a spus că alternativa Graham-Cassidy „are de fapt un oarecare apel pentru mine”.

„Doar că nu-mi place o definiție federală a asigurării de sănătate”, a spus el explicând de ce ar putea susține amendamentul.

El a spus că înclină să voteze în favoarea unui proiect de lege final săptămâna viitoare, dacă nu există ceva „îngrozitor” în el.

Liderul minorității din Senat, Chuck Schumer, DN.Y., a declarat că cea mai recentă versiune a proiectului de lege GOP pentru îngrijirea sănătății este „chiar mai răutăcioasă” decât originalul, în parte pentru că amendamentul Cruz reduce primele prin crearea de creșteri uriașe ale deductibilelor și coplăților.

„Cheltuielile din buzunar ar crește de fapt, nu în scădere”, a spus Schumer.

El a mai spus că „se pare că puține s-au schimbat la baza proiectului de lege”. Legislația încă reduce Medicaid, dăunând spitalelor rurale, americanilor din casele de bătrâni și dependenților de opioide care folosesc Medicaid pentru a plăti pentru programele de tratament, a spus Schumer.

Democrații s-au plâns, de asemenea, că proiectul de lege încă anulează fondurile Planned Parenthood, reduce taxele pentru asigurători și impune costuri mai mari pentru americanii de 50 și 60 de ani care nu sunt suficient de bătrâni pentru Medicare.

"Deci ce este nou?" spuse Schumer. „Se pare că există o nouă reducere fiscală de 60 de miliarde de dolari pentru conturile de economii de sănătate, care îi aduce beneficii doar celor suficient de bogați pentru a plăti pentru ele”.

Un cont de economii pentru sănătate le permite oamenilor să economisească bani fără impozit pentru a-i folosi pentru a ajuta la plata polițelor de asigurare cu deductibile mari.

WASHINGTON — Republicanii din Senat nu sunt aproape de a avea suficiente voturi pentru a adopta un proiect de lege care să abroge și să înlocuiască Obamacare, dar asta nu îl împiedică pe republicanul nr. 2 să fie optimist cu privire la șansele de a vota săptămâna viitoare.

„Încercăm doar să facem o imagine bună a alternativelor și, să sperăm, săptămâna viitoare vom fi pregătiți să luăm proiectul de lege și să îl votam”, a declarat senatorul texan John Cornyn, biciul republican. reporterii luni. Cornyn a spus că o nouă versiune a proiectului de lege pentru sănătate ar putea apărea încă de săptămâna aceasta.

Când a fost întrebat despre un calendar pentru un nou proiect de lege, purtătorul de cuvânt al lui McConnell, David Popp, a fost mai vag.

„Nu am nicio așteptare cu privire la o dată exactă de lansare a proiectului de lege, dar liderul a spus în ultimele două săptămâni că se va obține un punctaj (Oficiul de buget al Congresului)”, a declarat Popp pentru USA TODAY. CBO non-partizană analizează costurile și impactul legislației și analizează modificările aduse proiectului de lege privind asistența medicală. Republicanii plutesc în speranța că vor câștiga sprijinul mai multor senatori.

Liderul majorității Mitch McConnell, R-Ky., a anulat un vot asupra proiectului de lege înainte de pauza din 4 iulie, după ce a devenit clar că nu există suficient sprijin pentru a adopta legislația.

Citeşte mai mult:

După o pauză controversată acasă, senatorii GOP continuă lupta pentru abrogarea Obamacare

John McCain: proiectul de lege pentru asistența medicală a Republicii Moldova este probabil „mort”

McConnell: Dacă proiectul de lege privind sănătatea GOP moare, va fi nevoie de o soluție bipartizană

Niciun democrat nu este de așteptat să voteze pentru abrogarea Legii privind îngrijirea la prețuri accesibile, așa că republicanii pot pierde doar două voturi și totuși pot adopta proiectul de lege de înlocuire.

Contents