A 9 legjobb szorongáshoz és a fókuszhoz fókuszáláshoz

A 9 legjobb szorongáshoz és a fókuszhoz fókuszáláshoz

olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk. A

izgul játékok olyan eszközök, amelyek segíthetnek a gyermekek és a felnőttek fókuszában és a destressben. Ugyanakkor kevés tudományos bizonyíték van arra, hogy ezek a termékek befolyásolják a fókuszt.

Gyors linkek

 • A legjobb minden korosztály számára: Chuchik Toys Fidget Cube
 • A legjobb az iroda számára: Ono Roller
 • A legjobb Idősebb gyermekek számára: Crazy Aaron gondolkodásmódja, az intergalaktikus hármas színű színváltó > Legjobb a mediációhoz: 4 E újdonsága kibővíthető légzési golyógömb
 • A legjobb szenzoros stimulációhoz: impressa termékek majom tészta
 • Legjobb a pihenéshez: Palm Tangle Classic
 • A legjobb Iskola számára: Fidget ceruza Toppers

Ez a cikk azt tárgyalja, hogy mi a fidget játék, hogyan működnek, és az online vásárláshoz elérhető legjobb lehetőségek.

Mik a fidget játékok? A

izgul játékok olyan kis elemek, amelyek önszabályozó eszközök. Ezek a termékek olyan kézi eszközök lehetnek, amelyeket egy személy megnyom, vagy több, sokrétű terméket szorít a csúszáshoz, a tárcsák forgatásához és a kattintás gombjaival.

A legtöbb izgul játék lehetővé teszi az ember számára, hogy olyan ismétlődő tevékenységeket vegyen részt, amelyek segíthetnek az elme összpontosításában. A figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD), az obszesszív-kompulzív rendellenességgel (OCD), a szorongással vagy az érzékszervi feltételekkel rendelkező emberek felhasználhatják ezeket a termékeket a feszültségek és a stressz felszabadítására.

Chadd, az ADHD -ben szenvedő gyermekek és felnőttek érdekképviseleti szervezete kijelenti, hogy a fidgeting cselekedete segíthet néhány embernek a problémák megoldásában, a problémák megoldásában és az információk emlékezésében. Az állítások alátámasztására azonban kevés tudományos kutatás történt.

Hogyan választjuk meg a termékeket

orvosi hírek ma választanak olyan termékeket, amelyek a következő kritériumoknak felelnek meg:

 • Költségvetés: A költségvetés tartományának megfelelő termékek –
 • Fidget játék típusa: olyan termékek, amelyek kattintanak, forognak, csavarnak és nyújtanak.
 • Kor -alkalmasság: felnőttek és gyermekek számára alkalmas termékek.
 • Zajszintek: Termékek számos zajszinten, beleértve a csendes játékokat is.

A legjobb izgul játékok közül néhány

Számos izgul játék elérhető online. Az alábbiakban bemutatunk egy olyan termékválasztékot, amelyet az ember megfontolhat.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes bemutatott információ tisztán kutatás-alapú és helyes a közzététel idején.

Az orvosi hírek ma szigorú termékválasztási és ellenőrzési folyamatot követnek. Tudjon meg többet itt.

A legjobb minden korosztály számára: Chuchik Toys Fidget Cube

Ennek az eszköznek a több funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a felhasználók bekapcsolódjanak, gördülő fogaskerekeket, kattintó gombokat kattintanak, joystickot csúsztatjanak, és dörzsöljék meg a lemezt és dörzsöljék meg –

Ennek a terméknek gumiszerű érzése van, és a vállalat azt állítja, hogy minden korosztály számára elég tartós. A felnőtteknek azonban fel kell felügyelniük a kisgyermekeket annak biztosítása érdekében, hogy ne nyeljenek el apró részeket.

Ár: A Chuchik Toys Fidget Cube lista ára körülbelül 11 USD.

üzlet most

Az iroda legjobbja: Ono görgők

Ez az alumínium csendes kézhenger segíthet masszírozni a kézizmokat.

A vállalat kijelenti, hogy ez a termék segíthet enyhíteni a munkahelyi stresszt és megakadályozhatja a szokásokat, például a körömcsípést. Ez a termék különféle színekben kapható.

Ár: Az ONO görgő listaárának körülbelül 33 USD.

üzlet most

A legjobb az idősebb gyermekek számára: Crazy Aaron gondolkodásmódja, az intergalaktikus hármas színű, változó gitár

Ez a termék reagál az ember testhőére, a színt kékről rózsaszínre változtatva. Az emberek meghúzhatják, elcsavarhatják és kinyújthatják ezt a csendes izgul játékot.

Ez a termék egy nem szárító, szilikon alapú gitt. A fiatalabb gyermekek számára nem alkalmas, mert fojtogató veszélyt jelent.

Ár: A Crazy Aaron gondolkodásmódja, a gitkos intergalaktikus hármas színű, változó gitkot körülbelül 16 USD.

üzlet most

legjobb a lábak lángolására: gnawrishing székpanelek

Ezek a természetes latex székpanelek a székek és az iskolai íróasztalok lábai körül illeszkednek.

A vállalat kijelenti, hogy ez a termék segíthet a gyermekeknek a lábuk és a lábukkal való szorongatásnak a zenekar elleni nyomására. A termék otthoni vagy osztályteremben használható, ha egy tanár megengedi.

Ár: A gnawrishing székszalagok listaáruk körülbelül 16 USD három sávban.

üzlet most

legjobb tanuláshoz: Austor 20 darab izgul játékok

Ez a termék márvány egy nejlon tasakban. Az emberek megnyomhatják, elcsavarhatják, meghajolhatják, húzhatják és meghúzhatják a márványt a csendes izgalom érdekében.

A 20 darab különféle színekben kapható. A vállalat kijelenti, hogy ez a termék alkalmas lehet az ADHD és az autizmussal rendelkezők számára.

Ár: Austor 20 darab Fidget Toys lista ára körülbelül 14 USD.

üzlet most

Legjobb meditációhoz: 4 E újdonsága bővíthető légzési golyógömb

Ezek a színes, műanyag gömbök 5,6–12 hüvelyk (in) terjednek. Az emberek belélegezhetnek, amikor a labdát összehúzzák és kilégzik, amikor a gömb bővül, ami elősegítheti a tudatos légzést és a meditációt.

A vállalat kijelenti, hogy ez a termék felnőttek és gyermekek számára alkalmas.

Ár: A 4 E újdonságának kibővíthető légzési golyógömbje négy gömbnél körülbelül 33 dollár.

üzlet most

legjobb szenzoros stimulációhoz: Az Impressa termékek majom tészta

Ezek a hipoallergén játékok nem tartalmaznak latexet, BPA -kat vagy ftalátokat. Ez a termék különféle színekben kapható, és akár 8 lábig is kinyújtható, és visszatérhet az eredeti alakhoz.

A vállalat kijelenti, hogy ez a termék 3 éves vagy annál idősebb személyek számára alkalmas. A gyermekeknek azonban ezeket a játékokat felnőttkori felügyelettel kell használniuk annak biztosítása érdekében, hogy a gyermek ne sérüljön meg maguknak vagy másoknak.

Ár: Az Impressa termékek majom tészta ára körülbelül 10 USD öt tészta.

üzlet most

Legjobb a pihenéshez: Palm Tangle Classic

Ez a izgul játék egy kemény, sima, műanyag termék, amely meghajlik, csavarja és nyújtja. 10,5 be van helyezve, ha teljesen le nem szed.

Ez a termék csendes. A társaság azonban nem ajánlja azt 3 év alatti gyermekek számára, mivel a játék fojtogató veszélye van.

Ár: A Palm Tangle Classic lista ára körülbelül 10 USD.

üzlet most

legjobb az iskolához: Fidget ceruza Toppers

Az egyik megrendelés hat színes ceruzát tartalmaz, mindegyik izgul játék ceruzával.

A ceruza teteje műanyag anyák és csavarok vagy szárnyak, amelyeket az ember csendesen elcsavarhat és megfordíthat. A tetejek moshatók, és a radír latexmentes.

Ár: A Fidget Ceruga Toppers listaára körülbelül 15 USD hat ceruzára.

üzlet most

Kik a fidget játékok?

Az emberek hasznosnak találhatják az izgul játékokat, ha olyan állapotuk van, mint az ADHD, a stressz és a szorongás. Azok, akik nem diagnosztizálják a mentális egészségi állapotot vagy a viselkedési állapotot, szintén részesülhetnek ezekből a termékekből, hogy segítsék őket a jelenlegi feladatokra összpontosítani.

Ugyanakkor kevés tudományos bizonyíték van arra, hogy a fidget játékok javíthatják a fókuszt és enyhíthetik a stresszt. Az ADHD-kkel rendelkező iskolás korú gyermekekről szóló egyik tanulmány azt találta, hogy míg a fidget játékok csökkentik az aktivitási szintet, negatívan befolyásolják a figyelem szintjét.

Hogyan válasszon egy izgul játékot

Az emberek érdemes megfontolni a következőket egy izgul játék kiválasztásakor:

 • Zajszintek: Egy személy kívánhatja A csendes termékek választásához, ha nyilvános, iskolákban vagy munkahelyeken kívánják őket használni, hogy elkerüljék mások zavarását.
 • A felhasználó életkora: Az embereknek kerülniük kell az izgul játékokat, amelyek a kis alkatrészek vagy a kialakítás miatt fulladási veszélyt jelentenek.
 • Könnyű használat: Az emberek vásárolhatnak egy izgul játékot, amelynek a termék használatához nem kell összpontosítani. Ez segíthet megakadályozni, hogy az emberek nagyobb figyelmet fordítsanak a izgul játékra, mint a munkára vagy a tanulmányozásra, amelyre összpontosítani akarnak.

, { “quot;@type” “:” kérdés; “quot; név”: “mi a legjobb izgul játék gyerekeknek?” & quot; elfogadottanswer “: {{ “quot;@type” “:” válasz ” “Text”: “A gyermekeknek szóló izgul játékoknak nem lehetnek olyan apró részek, amelyek fojtogató veszélyt jelentenek, vagy olyan formatervezés, amely egyébként árthat nekik.A gyerekek azt találhatják, hogy a kicsi, csendes és zavaró játékok többek